Yeni Nesil Sam, Eski Nesil Oynanış !

Aman Sam, Duke gibi döneceksen hiç dönme !
29.06.2011 14:02 Talha Aynacı

 
     2009 yılı sonunda HD versiyonlarıyla bizlere yüksek çözünürlüklü bir nostalji yaşatan Serious Sam, bu yıl başında serinin üçüncüsünü hayranlarını mest edecek bir video ile duyurmuştu.
 
     Çek asıllı yapımcı Croteam tarafından yapımı sürdürülen Serious Sam III : BTF, geçtiğimiz E3 2011'de sessiz kalan oyunlar arasında yer aldı. Bugün yapımcı ekip Twitter sayfasına düştüğü notta, oyunun klasik FPS türünü benimsemiş bir oynanış şekline sahip olacağını açıkladı. Klasik oynanış biçimiyle birlikte sağlık barı ve mermi sayısı göstergesi ekranda yer edecek. Günümüz FPS oyunlarında yer alan  korun/iyileş özelliği ise tabii ki oyunda bulunmayacak.
 
     Serious Sam III'de hikaye zaman olarak 22. yüzyılda, mekan olarak Mısır'da geçecek. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için raflarda yer edecek olan yapımın 2011 3. çeyreğinde kendini göstermesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam III : BFE Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 12 Sn önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 15 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler