Yeni Overwatch Animasyonunda Tüm Ajanlar Göreve Çağırılıyor

22.03.2016 12:28 Gökhan Yılmaz

 
     Altı kişilik iki takımın karşılıklı mücadelesine dayanan Blizzard'ın shooter oyunu Overwatch için animasyon filmi yayınlandı. Kısa film tadında izleyeceğiniz bu animasyon filminde oyundaki karakterlerden Winston ve Reaper'ın kapışmasını izliyoruz.
 
     Ayrıca Recall ismindeki bu videoda bazı güzel detaylar da bulunmakta. Overwatch ajanları olarak geçen ve henüz oyunda bulunmayan yeni karakterler görebiliyoruz. Ayrıca Winston'ın bilgisayar başında diğer bir Blizzard oyunu olan Hearthstone oynaması manidar olmuş.
 
     Daha önce PC için kapalı betası gerçekleştirilen bu yeni Multiplayer Shooter önümüzdeki ayın sonunda çıkış yapacak. Ayrıca videonun ilk olarak Xbox'ın Youtube kanalından paylaşıldığını ve 5-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak bir açık betanın da bulunduğunu belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler