Yeni PlayStation 5 Kontrolcüsü Neler Sunuyor?

26.01.2023 11:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz aylarda duyurulan DualSense Edge'in sonunda çıkış günü geldi. Biz de kontrolcüyü PlayStation Türkiye'nin bize sunmuş olduğu fırsat sayesinde geçtiğimiz haftalarda kontrolcüyü deneyimleme fırsatı bulduk. Yaklaşık 1 saat kadar kontrolcüyü denedik ve ilk izlenimlerimizi sizlere aktarmaya çalıştık.
 
Biz videoyu çektiğimizde fiyatı henüz açıklanmayan DualSense Edge'in Türkiye fiyatı 6500 TL. Yurt dışı fiyatı ise 250 dolar. Fiyatı yorumlama işini artık sizlere bırakıyoruz ancak kontrolcü hakkındaki görüşlerimizi videoda bulabilirsiniz.
 
DualSense Edge'e tasarım olarak baktığımızda tuşlar ve dokunmatik yüzeydeki renk değişimi dikkat çekiyor. Renk değişimi dışında fiziksel açıdan büyük bir değişim yok. Teknik tarafta ise daha önce de açıklandığı gibi değiştirebilir analog tuşları, arka tuşlar ve özel profil oluşturma seçenekleri kontrolcünün farklılaştığı kısım.
 
DualSense Edge'i kullandık! 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler