Yeni PlayStation 5 Slim Modelinin Piyasaya Sürüleceği Ortaya Çıktı: İşte Detaylar

05.07.2023 12:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft'un yakın zamanda FTC ile gerçekleştirdiği dava sürecinden yeni belgeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni mahkeme belgeleri Sony'nin bu yılın sonlarında bir PlayStation 5 Slim modelini piyasaya süreceğini belirtiyor.
 
PS5 Slim modeli ne kadar olacak?
 
 
 
İlk olarak GameRant tarafından keşfedilen belgede PlayStation 5 Slim modelinin 399,99 dolara satışa sunulacağı bildiriliyor. Bu yıl içinde ortaya çıkması beklenen bu modelin adı şu anda henüz belli değil ancak belgelere göre PlayStation 5 Slim olarak adlandırılacak. Insider Gaming, bu yeni PlayStation'ın yıl sonuna kadar orijinal PlayStation 5'in yerini alacağını öne sürüyor.
 
Yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürüleceği belirtilen Slim modelinin PS5'in Dijital (Edition) sürümü ile aynı fiyat grubuna sahip olacağı belirtiliyor.
 
Diğer taraftan belgelere göre Sony, PlayStation 5'in taşınabilir bir sürümünü bu yıl içerisinde 300 doların altında piyasaya sürecek. Bu taşınabilir sürüm ise Project Q el konsoluna işaret ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler