Yeni Prince Of Persia Oyunu Yolda Mı?

Son Prince of Persia oyunu , cell shaded grafikleriyle dikkat çekmişti.
07.10.2009 10:43 İhsan Aktı

Oyun dünyasının sevilen karakteri Pers Prensi , görünüşe göre yeni bir macera ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Prince of Persia oyununun yapımcılarından ve Ubisoft çalışanlarından birisi olan Marc-Antoine Senecal'in CV'sinin bulunduğu sayfada 2009 Ağustos'undan beri yeni bir Prince of Persia oyunu üzerinde çalıştığı bilgisine yer verilmesi , söylentiyi doğrulayan sağlam bir delil olarak göze çarpıyor.

Bununla birlikte Prince of Persia'nın babası olarak bilinen Jordan Mechner'ın oyunla alakalı kullanım adına Prince of Persia: The Forgotten Sands ismini kısa bir süre önce tescil ettirdiğini de hatırlatalım.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince Of Persia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 56 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 16 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 29 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 31 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler