Yeni RE 5: Alternative Edition Görüntüleri

Oyunun ekstra bölümünün Xbox 360 için de indirilebilir olarak çıkabileceği belirtilmişti
05.10.2009 11:51 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde yapılan Tokyo Game Show 2009 fuarında duyurulan ve PS3 için Motion desteği ile birlikte gelecek olan Resident Evil 5 : Alternative Edition için yeni bilgi ve ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Oyun hakkında ilk detay ise RE5'te anı olarak gördüğümüz ve Spencer'in Malikanesi olarak lanse edilen bölümün adı açıklandı. Lost in Nightmares isimli bu bölümde Chris ve Jill'i kontrol ederek Wesker'e karşı mücadele vereceğiz.
 
Ekstra bir bölüm ve motion kontrol desteği ile 2010 yılında çıkacağı duyurulan oyunun yeni ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 : Gold Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler