Yeni Silent Hill Oyunu FPS Olabilir Mi?

21.04.2010 08:49 Alkan Adakaner


 
     Konami'nin Silent Hill oyunlarının geliştiriciliğini bırakıp Batılı firmalara teslim etmesinden sonra Climax ve Double Helix serinin yeni oyunlarını geliştirmişti. Bu firmaların çalışmalarını yeterli bulmayan Konami, serinin yeni oyununu Çek Cumhuriyeti'nde konuşlanan Vatra Games'in geliştireceğini açıklamıştı. Peki Vatra Games ne tür bir Silent Hill oyunu ile karşımıza çıkacak.
 
     Vatra Games'in Digital Development Management (DDM) etiketinde "FPS ve Aksiyon" türlerine odaklı bir firma olduğu belirtiliyor. Konami için Rush'N Attack Ex-Patriot adlı aksiyon oyununu da geliştiren firmanın diğer oyunu FPS olursa Silent Hill oyununun da FPS olma ihtimali doğuyor. 
 
     Konami'nin Silent Hill serisinde First Person (Birinci Kişi Bakış Açısı) görünüşü Silent Hill 4'te  (sadece ana mekandaki odanın içinde) ve Silent Hill: The Arcade'de de kullanması şüpheleri arttırıyor. Yani Silent Hill'in yeni oyunu FPS olursa aslında şaşırtıcı olmaz.
 
    Silent Hill FPS olursa Call of Duty veya Battlefield benzeri bir şey olmayacaktır, fakat 1. kişi bakış açısının serinin özüne aykırı olduğu da hayranlarının ortak kanısı.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler