Yeni Soul Calibur Oyunu Açıklandı

Odashima duyuru sırasında Twitter'dan bu fotoğrafını da yayınlandı, arkadaki kılıç dikkatimizden kaçmadı
25.12.2010 23:01 Alkan Adakaner


    Namco Bandai'nin belki en ünlü dövüş oyunu Tekken serisidir, ama onların Soul Calibur serilerinin de çok sayıda hayranı bulunuyor. Türünün en iyileri arasında bulunan Soul Calibur'un devam oyunu duyuruldu.
 
     Soul Calibur 4'ün yönetmeni olan Daishi Odashima, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Soul Calibur'un yeni oyununu duyurdu. Aynı zamanda Tekken serisinin yönetmeni Katsuhiro Harada'nın Twitter hesabından bu duyuruyu patlaştı.
 
      Oyun hakkında duyurulması dışında hiç bir bilgi yok, ama muhtemelen Playstation 3 ve Xbox 360 platformlarında bu oyunu oynama şansı yakalayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler