Yeni Soul Calibur Oyunu Mayıs'ta Gösterilebilir

Soul Calibur'da da kadın karakterlerimiz oldukça güzel
26.04.2011 07:57 Alkan Adakaner


     Soul Calibur serisi tüm zamanların en iyi dövüş oyunları arasında gösteriliyor. Büyük bir hayran kitlesi olan bu serinin yeni oyunu da şu an hazırlanıyor, ama büyük duyuru ne zaman gelecek? Biz E3 fuarını beklerken Namco Bandai daha erken davranacak gibi görünüyor.
 
     Yeni Soul Calibur oyununun yönetmeni olan Daishi Odashima'nın Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre Mayıs ayının ortalarında bir duyuru yapılması planlanıyor. E3 öncesi yapılacak duyuru ile dikkatler bu oyunun üzerine toplanabilir, çünkü E3 karmaşasında çoğu oyun gözden kayboluyor.
 
      Bu arada Odashima, yeni oyunda sadece sınırlı sayıda oyuncunun kullanabildiği zorlu hareketleri azaltmak istediğini, buna rağmen oyuncuların bu durumu garip karşılamasından çekindiğini söyledi. Bu durumda dengeyi sağlamak oldukça zormuş. Tabi Odashima doğrudan hareketleri kaldırmayacak, sadece bu hareketleri yapmayı daha kolay gerçekleştirmekten bahsediyor.
 
      Mortal Kombat, Street Fighter 4 gibi dövüş oyunlarının büyük beğeni topladığı bu nesilde bakalım Soul Calibur da farklılaşarak eski ünlü günlerine dönebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soul Calibur: Broken Destiny Platformlar: PSP Geliştirici: Project Soul Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler