Yeni Soul Calibur'da Konuk Karakter Olabilir

Kratos, PSP'deki Soul Calibur: Broken Destiny'e konuk olmuştu
06.01.2011 10:30 Alkan Adakaner


    Son dönemlerde dövüş oyunlarında konuk karakterler görmeye veya iki dünyanın karakterlerinin bir oyunda karşılıklı savaşa giriştiklerine daha fazla tanık oluyoruz. Bu türün popülerliğini yitirdiği bir dönemde firmalar bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyor.
 
     Soul Calibur oyunlarında da bir süredir konuk karakterler yer alıyor. Mesela Soul Calibur Broken Destiny'e Kratos konuk olmuştu. Daha önce de Link, Darth Vader, Yoda gibi karakterleri Soul Calibur oyunlarında görmüştük.
 
     Yeni Soul Calibur oyununda da konuk karakterler olabilir. Yeni oyunun yönetmeni Daishi Odama yaptığı açıklamada insanların bazı karkaterleri önerdiklerini ve kendisinin de bunun üzerinde düşündüğünü söyledi.
 
      Yine de Odama, şu ana kadar konuk karakter olup olmaması ile ilgili her hangi bir karar almadıklarını da vurguladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soul Calibur: Broken Destiny Platformlar: PSP Geliştirici: Project Soul Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler