Yeni Star Wars Filmleri Ortaya Çıktı!

08.07.2015 18:10 Ersin Kılıç


     9-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan San Diego Comic-Con için heyecan dorukta. Warcraft ve Batman vs Superman gibi filmlerin videoları dışında daha onlarca duyuruya ev sahipliği yapacak olan organizasyondan ilk haberler ise şimdiden gelmeye başladı. Hemde ne haber!
 
     Sabah saatlerinde Star Wars serisinin unutulmaz karakteri olan Han Solo için bir film geleceği ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz dakikalarda ise Star Wars evreni için daha birçok film ile karşılaşacağımızı öğrenmiş olduk.
 
 
 
     Bu sene sonunda çıkacak olan ve yeni bir üçlemeyi başlatacak olan Force Awakens (Episode 7) dışında Star Wars evreni için bir Anthology serisi planlandığı daha önce açıklanmıştı. Yani Episode 7-8 ve 9 dışında Anthology başlığı altında üç yeni filme daha kavuşacağız. Bunlardan ilki 16 Aralık 2016 yılında vizyona girecek olan Star Wars Rogue One olacak ve Death Star planlarının çalınmasına ilişkin bir Rebel hikayesi ile karşılaşacağız. 
 
     İkinci filmin adı Kenobi: Balance of the Force olarak geçiyor. Henüz film hakkında bir detaya sahip olmasakta adından anlayabileceğimiz gibi muhtemelen Obi-Wan Kenobi üzerine odaklanacak bir yapımla karşılaşacağız. Kenobi'nin çıkış tarihi ise 2017 yılında vizyona girecek olan Episode 8'den sonra yani 2018'de olacak.
 
     Anthology'nin son filmi ise 2019'da gösterime girecek olan Episode 9'un bir yıl sonrasında gelecek. 2020 yılında vizyona girmesi planlanan filmin adı ise oldukça ilginç. Han Solo yerine sürekli gündemde olan bir başka karakteri daha içerisinde barındırıyor. Filmin adı Fett/Solo olarak listelenmiş durumda. Bu filmde Han Solo karakterinin hırsızlık yaptığı dönemler dışında Boba Fett karakterine de odaklanan bir hikayeyle karşılaşacağız gibi duruyor.
 
     Kısacası önümüzdeki 5 yıl hem filmleri hem oyunları ise Star Wars evrenine doyacağız gibi gözüküyor. Ne diyelim güç sizinle olsun! 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 14 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler