Yeni State of Play Etkinliği için Tarih Verildi: 15 Farklı Oyun Tanıtımı

30.01.2024 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment bildiğiniz üzere yeni oyun tanıtımlarını ve oyunlar için genişletilmiş içeriklerini State of Play adlı bir canlı yayın etkinliği ile beraber duyuruyor. Şimdi ise yeni etkinliğin tarihi verilmiş durumda.
 
Etkinlik 40 dakika sürecek 
 
 
 
Yeni State of Play etkinliği 1 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 01:00'da gerçekleştirilecek. Canlı yayını YouTube, Twitch ve TikTok platformları üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebileceksiniz. Etkinlik yaklaşık olarak 40 dakika sürecek.
 
40 dakikalık yayın içerisinde 15'ten fazla oyun duyurusu yapılacak. Bu oyunların elbette bir kısmı bildiğiniz oyunlar olacak. Çeşitli önizlemelerin ve oyun içi oynanış videolarının yer alacağı etkinlik kapsamında Stellar Blade ve Rise of the Ronin'e geniş bir bakış atılacak. Bunun yanı sıra 2024 yılı ve sonrasında PlayStation 5 ve PlayStation VR 2'ye gelecek diğer oyunlara da yeni bakışlar sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 11 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler