'Yeni' Street Fighter IV Duyuruldu

14.07.2013 04:19 Samet Konuksal


    Yıllık olarak düzenlenen dövüş oyunları turnuvası EVO 2013 şu sıralar düzenlenmekte. EVO 2013 sırasında bir panel düzenleyen Capcom, Street Fighter hayranlarına yeni bir haber verdi. Street Fighter IV için yeni bir sürüm duyuruldu.
 
    Yapılan açıklamalara göre Super Street Fighter IV misali bir eklenti olacak bu yeni sürüm, beş yeni karakter ve altı yeni bölümü oyuna ekleniyor. Yeni sürümle birlikte oyuna, Elena, Rolento, Poison ve Hugo'nun haricinde tamamen yepyeni bir isim eklenmiş olacak.
 
    Şu an için adı hakkında bir açıklama yapılmayan veya herhangi bir video yayınlanmayan bu sürümü Street Fighter IV sahipleri 14.99 dolar ödeyerek satın alabilecekler. SFIV sahibi olmayan kişiler ise 39.99 dolarlık bir fiyat ödeyerek yeni sürüme erişebilecekler. Oyunun yeni sürümü PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 1 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler