Yeni 'Tales of' Oyunları Duyuruldu

02.08.2010 15:04 Levent Polater


    Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde Namco'nun PS3 ve PSP için yeni 'Tales of' oyunları duyurabileceğini aktarmıştık. Bugün ise bu söylenti haberimiz kesinlik kazandı.
 
    V-Jump dergisinin ipuçlarını verdiği duyuru gerçek oldu. Bugün erken saatlerde bir basın toplantısı düzenleyen Namco ilk olarak PS3 için yepyeni bir 'Tales of oyunu duyurdu. Ancak bu oyunun bırakın çıkış tarihini henüz ismi bile belli değil. "Tales of Unitia" ismi kulislerde konuşulsa da bu henüz kesinlik kazanmadı. 
 
    Namco bu yeni 'Tales of' oyunu dışında Wii remake'i olacak olan Tales of Graces F'i ve PSP için Tales of the World: Radiant Mythology 3'ü de tahmin edildiği gibi duyurdu. 2 oyunda sırasıyla bu kış ve gelecek sene çıkacak. Ancak günün sürprizi yeni PS3 Tales of oyunu oldu diyebiliriz. PS3 sahipleri bu habere sevinmiş olmalılar. 
 
    Playstation 3'e çıkacak yeni 'Tales of' oyununun ilk ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir;
 
 
 
Kotaku

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler