Yeni The Witcher 3 Boyama Kitabı Çocuklar için Değil

03.08.2017 08:20 Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt'in başarılı rol yapma oyunu The Witcher III: Wild Hunt için yeni bir boyama kitabı geliyor.
 
   Açıklama yazısına göre, boyama kitabı "benzersiz tasarlanmış ve oyunlardan ilham alan oldukça detaylı siyah-beyaz illüstrasyonlar" içerecek. Boyama kitabında Geralt, Ciri, Triss, Yennefer, Roach, Shani ve daha birçok karakterin sahneleri yer alacak. 
 
   Boyama kitabı yetişkinler için piyasaya sunulacak. Bu, kitaptaki sahnelerin çocuklar için uygun olmadığı ve aynı zamanda çocuklar için tamamlaması zor olduğu anlamına geliyor. 
 
   Dağıtımı Dark Horse Comics tarafından yapılacak boyama kitabı 1 Kasım'da $14.99 fiyat ile çıkacak. Kitabın bulunduğu sayfayı buradan ziyaret edebilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler