Yeni TimeSplitters Oyunu İçin Kollar Sıvandı

01.11.2010 15:41 Levent Polater

 
    Önceki nesil konsolların tartışmasız en iyi FPS serilerinden biri olan TimeSplitters'ın devamı gelecek gibi görünüyor. En azından buna yönelik çalışmalar şu anda başlatıldı.
 
    TimeSplitters serisinin orjinal yapımcısı Free Radical'i 2008 yılında satın alan Crytek, bu firmanın ismini Crytek UK olarak belirlemişti. Sıradaki TimeSplitters'ın yapımını üstlenecek olan Crytek UK'in ise şu anda 'yayıncılar' ile iletişim halinde olduğunu ve yeni bir TimeSplitters yapma yolunda bir yayıncı ile anlaşmaya varmaya çalıştıkları belirtildi.
   
    Crytek UK'in patronu Karl Hilton'ın verdiği röportajda şu demeçlere yer verilmiş;
 
    "Şu anda yayıncılar ile konuşuyoruz. Uzun zamandır bir TimeSplitters oyunu çıkmadı. TimeSplitters kesinlikle güçlü multiplayer öğeleri olan bir FPS oyunu. Aslında soru şu; yine böyle bir oyun mu yapmalı, yoksa farklı bir rota mı çizmeliyiz, ya da hepsinin içinde bulunduğu yeni bir IP mi geliştirmeliyiz?"
 
    “Yayıncılar ile konuşup ne ile ilgilendiklerini anlamak bize kalıyor. Eğer TimeSplitters görmek isterlerse, biz bunu yapmaktan mutluluk duyarız. Başka bir şey isterlerse, yine aynı şekilde." 
 
    Görüldüğü üzere Crytek, henüz ne yapacağını kestiremiyor, daha doğrusu anlaşacakları yayıncının ağzına bakıyor. TimeSplitters'ın 3 oyunluk bir seri olmaması kanaatindeyim, umalım da TimeSplitters 4 yakın zamanda duyurulsun.
 
    TimeSplitters ilk olarak 2000 yılında sadece Playstation 2 için piyasaya çıkmış ve büyük bir başarı yakalayan bir FPS oyunuydu. Gerek detaylı multiplayer öğeleri gerekse konusu bakımından farklı bir yapıya sahipti. Oyunun en göze çarpan farklılıkları olarak bir kaç şey saymam gerekirse, isminden de anlaşılabileceği gibi, zamanda yolculuk yapabilmemiz dolayısıyla tarihin çok farklı anlarında, (geçmiş, gelecek ve günümüz) farklı bölümler içinde binbir çeşit silahın elimizin altında olmasıydı. Daha sonra bu harika serinin 2. ve 3. oyun GameCube ve Xbox'a da çıkarak multiplatform olmuştu. Eğer serinin en iyisini parmak ile göstermem gerekirse, bana göre halen TimeSplitters 2'nin yeri ayrıdır
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 6 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 30 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler