Yeni Tomb Raider Sonunda Duyuruldu

06.12.2010 17:01 Levent Polater

 

 
    Square Enix sonunda ağzından baklayı çıkardı ve yeni Tomb Raider'ı duyurdu. Sayı sıfatı almayacak olan yeni yapım sadece 'Tomb Raider' ismiyle çıkışını yapacak. İsminden de anlaşılacağı gibi seriye reset çekileceğini az çok anlamış olmalısınız..
 
    Crystal Dynamics tarafından geliştirilecek oyunun maalesef şimdilik ne çıkış tarihi biliniyor ne de hangi platformlara çıkacağı. Ancak çok yüksek ihtimalle Xbox 360, PS3 ve PC'ye çıkacağını tahmin ediyorum.
 
    Square'in oyun ile ilgili açıklamaları ise gerçekten ilginç. Oyunun Lara Croft ile ilgili bildiğimiz herşeyi unutturacağına dair söz veren firma, Lara'nın 'genç ve deneyimsiz' haline gidileceğini ve 'sıradan bir kadının hayatta kalması için bulunduğu macerasında ne kadar ileri gitmesi gerektiğini anlayacağız' şeklinde bir açıklama yaptı.
 
    Kotaku'dan alınan bir diğer bilgiye göre oyunun hikayesi genç Lara Croft'un seyir halinde olan botuyla dolaşırken korkunç bir fırtınaya yakalanmasıyla ve bilinmeyen bir sahilde kendisini bulmasıyla başlıyor. Deneyimsiz ve ürkek Lara'yı buradan kurtarmanın yollarını ararken buranın bir Japon adası olduğunu anlamamız çok zamanımızı almayacak ve macera başlayacak. Açık dünya sistemi olacağı konuşulan oyun için bu adayı karış karış gezebilme ihtimalimiz bulunuyor. Gerçekten heyecan verici.
  
    Tomb Raider ile ilgili en taze ve önemli bilgileri Game Informer dergisinin yeni sayısında bulacağız. Derginin Ocak ayında çıkacak yeni sayısının kapak resminde daha önce söz verildiği gibi yeni Tomb Raider'ın sanatsal çalışmasının yer aldığını görüyoruz. Kapak görüntülerini aşağıdan bulabilirsiniz.
 
    Lara'nın gençlik yıllarını ve nasıl kusursuz bir maceracı olma yolunda ilerlediğini görmek merak uyandırıyor. Aşağıdaki kapak görüntüsüne ilk bakınca bunun Lara Croft olduğunu hemen anlayamıyorsunuz...
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler