Yeni Warhammer 40K MMO'su Duyuruldu!

25.06.2013 10:57 Tunahan Başol


     THQ'nun iflasının ardından iptal edildiğini öğrendiğimiz Warhammer 40,000: Dark Millenium Online, pek çok oyuncuyu üzmüştü. Ancak şimdi Behaviour Interactive'in yeni nesil konsollar ve PC için yeni bir duyurusu var. Yeni Warhammer 40K MMO'su Warhammer 40,000: Eternal Crusade adıyla duyuruldu!
 
     Oyunun dağıtıcısı konumunda Games Workshop bulunuyor. Geliştiricisinin ise Wet ve Naughty Bear gibi oyunlardan tanıdığımız Behaviour olduğunu söylemiştik. Yaklaşık 300 çalışana sahip olan bu stüdyo, birden fazla platforma çıkacak olan oyun için 2015 tarihini veriyor.
 
     Aksiyon bazlı bir oynanış sunan oyunda third-person kameraya sahip olacağız. Serinin önceki oyunlarındaki ırkları ve araçları da içerisinde barındıracak olan oyun için şu an herhangi bir ekran görüntüsü bulunmamakta.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40,000: Eternal Crusade Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: Games Workshop Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler