Yeni Wii Modeli Eski Oyunları Çalıştırmayacak

Yeni tasarım Wii'nin yılbaşından önce çıkması bekleniyor.
17.08.2011 12:20 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo, yenilenen ve biraz daha küçülen Wii'nin yeni tasarım nedeniyle eskiye uyumlu olmayacağını duyurdu. Bu, artık yeni modellerde üst kapağın altında GameCube kontrolcüleri için saklanan slotları bulamayacaksınız anlamına geliyor.
 
     Bu slotların ve memory kart slotlarının çıkartılması dışında eski GameCube oyunlarını da oynayamayacaksınız. Bu yeni tasarım Wii'lerde hareket algılayıcı kontrolcülerle oynamak istemiyorsanız klasik kontrolcüleri kullanmanız gerekiyor.
 
     2006 çıkan konsol ilk defa tasarım değişikliğine giderken bunun Wii U'ya geçiş hazırlıkları olduğu düşünülüyor. Ayrıca artık konsol yatay olarak konumlandırmaya daha müsait olacak (Dikeye nazaran). Wii Party, Wii Sports ve yenilenmiş Wii Remote Plus ile Nunchuck paket içerisinde bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler