Yeni Wipeout Oyunu Yolda Gibi Görünüyor

20.10.2010 17:10 Alkan Adakaner


 
     Sony'nin futuristik yarış oyunu Wipeout oyun dünyasına tekrar dönüyor diyebiliriz, Studio Liverpool futuristik bir yarışı oyunu için iş ilanı verdi.
 
     İlk olarak 1995 yılında oyun dünyasına adım atan Wipeout serisi hızlı ve eğlenceli bir yarışı oyunu olarak Sony'nin konsollarında boy gösterdi. Son olarak 2008 yılında Playstation 3'te Wipeout HD'yi görme fırsatı yakalamıştık.
 
     Bu ünlü serinin yaratıcısı Studio Liverpool'un yeni iş iş ilanına bakacak olursak firmanın yeni bir Wipeout oyunu üzerinde çalıştığı fikrine kapılabiliriz, çünkü iş ilanında yüksek profilli, futuristik bir yarış oyunu üzerinde çalışılacağı belirtilmiş.
 
      Yüksek profilli ve futuristik yarış oyunu denilince aklımıza tabi ki Wipeout geliyor. Bakalım %99 oranla yeni Wipeout olacak olan bu yarış oyunu hangi paltformlar açıkacak. PSP, PS3 veya PSP2? Playstation 3 akla en yatkın olanı görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler