Yeni Xbox360 İçin Yeni Renkler

06.07.2010 00:34 Talha Aynacı

 
 
     E3'te duyurulan yeni Microsoft donanımı S model Xbox360'lar bilindiği gibi satışa sadece siyah renklerde sunulacak. Daha önceki Xbox modellerinin de pek renkli olduğu söylenmez...Gerçi PS3 içinde çok renkli seçenekler mevcut değildi.
 
     Siyah veya beyaz dışında daha farklı bir renkte tercih kılabilecek oyunculara ise Colorware isimli bir firma yardıma koşuyor. Daha önce PS3 Slim versiyonu için böyle bir girişime giren Colorware, olumlu tepkiler almış olacak ki aynı uygulamayı Xbox360 S modelleri içinde gerçekleştirecek. Tabii bu renklendirme işlemi sadece Xbox360 ile sınırlı değil; Wii, iPhone, Nintendo DS veya Blackberry'de bu listeye dahil olabiliyor.
 
     Cihazlarınızı renklendirmek için ise 2 seçeneğiniz mevcut. Dilerseniz elinizdeki mevcut konsolu arasına 300 $ daha sıkıştırarak Colorware'e gönderebilir ya da Colorware'den 770 $'a istediğiniz renkte yepyeni bir konsol alabilirsiniz. Pekala işi ucuza kapatmak isteyenlerde kendilerine kaliteli bir boya spreyi alabilir.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler