Yeni Xbox 360'a Data Migration Kit Dahil Değil

18.06.2010 16:38 Alkan Adakaner


 
     Yeni Xbox 360'ın kutusunun içinde Data Migration Kit'in de bulunacağı yönündeki söylentilere Microsoft son noktayı koydu.
 
     Bir süre önce perakendecilerin listesinde Yeni Xbox 360 ile birlikte Data Migration Kit'in de bulunacağı haberleri ortaya çıkmıştı, ama Microsoft bu haberleri MCV'ye yaptığı açıklama ile yalanladı.
 
      Yine Microsoft'un açıklamasına göre Data Migration Kit, 16 Temmuz'da 14.99 Sterlin'den satışa çıkacak.
 
    İçinde bir çok fazladan özellik barındıran Yeni Xbox 360'ın hard disk'inin farklı olmasından dolayı eski hard disklerimizi kullanmak için bu kabloya ihtiyaç duyacağız. Bu Data Migration Kit nedir değildir derseniz yukarıdaki resim herşeyi açıklıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler