Yeni Xbox'ın Adı "Xbox 8(Infinity)" mi Olacak?

25.04.2013 00:52 Samet Konuksal


    Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolu adına duyuru tarihi vermesiyle birlikte bazı yeni söylentiler de ortaya çıkmaya başladı. Bundan aylar önce karşımıza çıkan Xbox 8 ismi, geride bıraktığımız saatlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.
 
    Reddit'te "Sizi bir ay beklemekten kurtarıyorum, istediğiniz zaman teşekkür edebilirsiniz." başlığıyla yayınlanan bir görselde Xbox Infinity'nin logosunu görüyoruz. Yayınlanan logoda sonsuz işaretiyle birlikte Microsoft'un son dönemdeki gözdesi 8'i yan yatmış bir şekilde görmüş oluyoruz. Bildiğiniz üzere daha önceden yeni Xbox konsolunun ve Windows 8 işletim sisteminin adını birçok söylentide bir arada duymuştuk. Görselde slogan olarak ise "Sonsuz eğlence. Sonsuz imkan." cümleleri kullanılıyor.
 
    Xbox 8 ismiyle ilgili daha önceden yaşanan olayları şöyle bir sıralamak gerekirse Microsoft, Xbox 8'le ilgili Xbox8.us ve Xbox8.org alan adlarını satın almıştı. Ayrıca resmi Xbox sitesinde Xbox 8'in adı X8 kısaltmasıyla birlikte karşımıza çıkmıştı. Bunun haricinde Wii U duyurusundan hemen önce Ubisoft cephesinden gelen sızıntı haberinde yeni nesil Xbox konsolunun adı "Xbox 8" ile anılmıştı.
 
Gerçek mi değil mi bilemiyoruz fakat görsele aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 33 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler