Yeni ve Büyük Çaplı Jurassic Park Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

07.06.2023 18:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre şu anda yeni ve büyük çaplı bir Jurassic Park/Jurassic World oyunu geliştiriliyor olabilir. Resetera'dan (Forum sitesi) Demon Carnotaur'a göre bu oyun üzerinde bir süredir arka planda çalışılıyor ve bu projenin hayranların o istediği oyun olduğu söyleniyor.
 
Yeni ve tatmin edici bir yapım geliyor olabilir
 
 
 
Demon Carnotaur tarafından ortaya çıkarılan bilgiler kısıtlı olarak karşımıza çıkıyor ve şu anda sadece arka planda geliştirildiği bildiriliyor. Bu proje hakkında daha fazla ayrıntı sunmayan Carnotaur, oyunun tüm hayranları tatmin edeceğini belirtiyor. Diğer taraftan ise oyunun hayatta kalma birinci şahıs oyunu deneyimi sunacağı tahmin ediliyor.
 
Detayları belli olmayan proje için daha fazla detayı önümüzdeki süreçte elde etmeyi bekliyoruz. Elbette hayranlar yeni ve büyük bir Jurassic Park oyunu bekliyor ve bu evrene atılmak istiyor. Şu anda resmi olarak duyurulmayan projenin tek oyunculu bir deneyim sunması umut ediliyor.
 
Öte yandan proje üzerinde çalışan geliştiricinin veya yayıncının kim olduğu bilinmiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic World Evolution 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Frontier Developments Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler