Yerli: Crytek'in Teknolojisi Zaten 'Gelecek Nesil'

08.06.2012 18:23 Samet Konuksal


     Son dönemde iddialı sözleriyle gündeme gelen Crytek firmasının patronu Cevat Yerli, bu sözlerine bir yenisini daha ekledi. E3 fuarı içerisinde konuşan Yerli, Crytek'in teknolojisinden bahsetti.
 
     CryEngine adına "CryEngine için paralel olarak çalışan iki farklı takım var. Birisi sunulan versiyonu tazelemeye çalışıyor, bir diğeri de CryEngine'i üst seviyelere ulaştırıyor." açıklamasını yaparken, gelecek nesile yeni motor düşünceleri adına sorulan bir soruya da "CryEngine 3'ü zaten gelecek nesil teknolojisi olarak görüyoruz." cevabını verdi.
 
     Konuyla ilgili Cevat Yerli, "Bugünlerde 'gelecek nesil teknolojisi' olarak sunulan grafik kalitesinin bizim 2010'dan beri sunduğumuz şeyden bir farkı yok. İki yıldır üzerinde durduğumuz teknoloji zaten 'gelecek nesil' teknolojisi." açıklamasını yaptı. 
 
     Son olarak Yerli, röportajında söylediği "Mevcut donanımların sınırlarını zorlayarak teknoloji çıkarmaya çalışıyoruz. Gelecek nesil platformların dağıtıldığı ilk firmalardan biriyiz. Yeni nesil konsolların donanımlarını detaylandıramam fakat yorum yapabilirim. Üzerime çok ağır yük almadan şunu söyleyebilirim, insanların merakla beklediği 'gelecek nesil' resmi pek de temiz manzara gibi gözükmüyor." sözleriyle birlikte soru işaretlerini bizlere sundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 14 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler