Yetişkinlere Özel 3DS Kutuları Siyaha Bürünüyor

Sağdaki Platform şeridinden siyah renk tonunu görebilmeniz mümkün.
17.01.2011 14:25 Levent Polater

 
    Nintendo, son yaptığı duyuruyla herkesin oynayabileceği oyunlar ile yetişkinlere özel şiddet veya cinsellik içeren oyunları ayırt etmeye yönelik farklı bir sistem uygulayacağını açıkladı. Nintendo, yetişkinlere özel olan 3DS oyunlarındaki platform şeridine siyah renk çekeceğini belirtti. Buradaki siyah rengi gördüğümüzde, bu oyunun 18 yaşından büyüklere göre olacağını anlayacağız.
 
    Bu siyah renk tonu Japonya'daki Wii oyun kutularında da bulunuyor. Böylelikle bir ebeveyn, çocuğuna bir oyun alırken siyah rengin olmamasına dikkat ediyor.
 
     Siyah renk şeridine sahip olacak ilk Nintendo 3DS oyunu ise Splinter Cell 3DS olacak. Bu uygulamanın Batı'da da olup olmayacağı belirsiz.
 
    Bu arada herkesin oynayabileceği Nintendo 3DS oyunlarındaki platform şeridi beyaz renkte. Bir kaç saat önceki haberlerimizin birinde 3DS oyun kutularını sizlere göstermiştik. İsterseniz o habere buradan ulaşıp ufak bir karşılaştırma yapabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler