Yıl Sonuna Kadar Battlefield 4 için Ücretsiz Bir DLC Daha Gelecek

12.11.2015 22:39 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz haftalarda Battlefield 4 oyuncularına için sonbahar güncellemesi adı altında ücretsiz bir DLC sunan DICE, 2 yaşına giren oyununu desteklemeye devam edecek gibi görünüyor. Yapılan duyuruya göre Legacy Operations isimli ücretsiz bir indirilebilir içerik daha yıl sona ermeden yayınlanmış olacak.
 
    DICE tarafından geçtiğimiz yıl yapılan anket sonucuna göre, ilk olarak Battlefield 2'de gördüğümüz Dragon Valley isimli haritanın elden geçirilmiş versiyonu bu DLC'nin ana odağı konumunda.
 
    Orijinalinde büyük ve araç kullanımının ön planda olduğu bir harita olan Dragon Valley, bu özelliklerini geliştirilmiş görüş mesafesi, yıkılabilirlik ve Rush modu desteğiyle birleştiriyor. Haritaya ait bir test videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler