Yılın Oyunu Hangisi God of War 3 vs Mass Effect 2

09.03.2010 00:23 Alkan Adakaner



 
     God of War 3'e oyun otoritelerinin verdiği yüksek notlar yılın oyunu olabilir mi sorusunu ister istemez ortaya çıkarıyor. Yine de bu oyunun çok büyük rakipleri bulunuyor. 
 
    Kratos'un şu anki en büyük rakibinin Komutan Shepard olduğunu söyleyebiliriz. İnceleme notlarına baktığımızda da bu ortaya çıkıyor.
 
    Metacritic'in not ortalamasına baktığımızda God of War 3 içi yapılan 33 incelemenin ortalamasının 94 olduğunu görüyoruz. 
 
     Mass Effect 2 için yapılan 95 incelemenin ortalamasına baktığımızda ise oyunun not ortalamasının 96 olduğunu görüyoruz.
 
     God of War 3'ün incelemeleri geldikçe not ortalaması artabilir ya da aksine düşebilir, ama şu an için Mass Effect 2 önde görünüyor.
 
     Nintendo, eğer yeni The Legend of Zelda oyununda büyük bir başarı yakalarsa bu iki oyunu da geçebilir. Tabi bu oyunlar dışında sürpriz rakipler de çıkacaktır. Tek yapabileceğimiz bekleyip görmek.
 
kaynak1
kaynak2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 86 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 19 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 39 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler