Yok Edici Deathwing Şimdi Heroes of the Storm'da

04.12.2019 16:00 Gazali Çetinkaya

 
Dünyalar Yıkan olarak tanınan devasa ejderha Deathwing, şimdi Heroes of the Storm'da! Deathwing kendisi gibi sembolleşmiş bir karaktere yaraşır derecedeki özgün oynanışıyla, türün kurallarını değiştiren diğer kahramanların arasına katılıyor. Deathwing'in muazzam gücü, ona tamamen yeni yetenekler barındıran iki farklı biçim sunuyor. Bu biçimler sayesinde Ölümün Sureti olarak savaş alanına kıyasıya alev yağdırabileceksiniz!

Kalıcı şekilde Durdurulamaz (unstoppable) özelliği olan ve güçlendirilmiş zırh parçalarıyla kaplı bu devasa ejderha için kendi takımı da dahil, herkes ondan aşağıda. Muazzam gücünü dengeleyecek tek bir zayıf noktası var: Takım arkadaşları tarafından hedef alınamıyor ve iyileştirilemiyor. Deathwing'i deneyecek kadar cesur olanlar, bu görkemli ejderhanın akıl almaz kuvvetini nasıl kullanacakları konusunda stratejik ve kurnazca davranmalılar.

Şimdi Heroes of the Storm kahramanları arasında en çok istek alan kahraman için kendi stratejilerinizi geliştirme zamanı.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes of the Storm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler