Yoksa Nintendo NX Kontrolleri Bu mu?!

18.03.2016 11:58 Talha Aynacı

 
     Wii U hem Nintendo hem de Nintendoyu yakından takip eden oyuncular tarafından bir hayalkırıklığı olurken, firma Nintendo NX ile silbaştan bir maceraya hazırlanıyor.
 
 Nintendo, NX platformuyla ilgili ser verip sır vermezken konsolun teknik detaylarından yazılımsal alt yapısına kadar pek çok dedikodu etrafta dolaşıyor. Şimdi buna bir de "sözde" sızan oyun kontrolcüleri eklendi. 
 
Aşağıda göreceğiniz ilk görsel geçen yıl Nintendo'nun Amerika'da patentlediği bir kontrolcüye ait. İkinci görsel ise NX'e ait olduğu iddaa edilen gizemli bir görsele. Fiziksel tuşların olmaması ve (ki mobilde oyun oynamayı deneyen hardcore oyuncular için bi kabustur fiziksel tuşların yokluğu) ergonomik olarak kafalarda soru işareti bırakan tasarımıyla, Nintendo'nun yine farklı deneyimler peşinde olduğu bir gerçek. 
 
Nintendo NX resmi olarak gün yüzüne çıkmadan, bu tarz söylentiler başını alıp gideceğe benziyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler