Yoksa Tarih Belli Oldu Mu?

23.12.2013 10:52 Ant köksal

     Öncelikle belirtelim; bu kesinleşmiş veya resmi olarak yapılmış bir duyuru değil. Bir kullanıcının, Almanya'daki bir Amazon yetkilisi ile yaptığı support chat'ine dayanıyor.
 
     Amazon yetkilisine göre, 24.12.2013 tarihinde GTA V'in PC versiyonu duyurusu yapılacak ve oyun PC'ye Amerika'da 12.03.2014, Avrupa'da ise 14.03.2014 tarihinde çıkacak.
 
     Tamamen uydurma bir haber olabileceği gibi, gerçek de olabilir. Zira Amazon daha önce de Mortal Kombat ve Injustice'in çıkış tarihlerini benzer şekilde "sızdırmıştı".
 
     Bahsi geçen chat'in ekran görüntüsünü aşağıda veriyoruz. Yetkilinin mesajı tam olarak şöyle:
 
   "..Amazon Chat'e hoşgeldiniz. Benim adım Fatima ... GTA V'in PC sürüm duyurusunun 24.12.2013 tarihinde yapılacağı bilgimiz dahilinde. Kaynaklarımıza göre de, oyun Amerika'da 12/3, Avrupa'da 14/3 tarihlerinde piyasaya çıkmış olacak."
 
     Eh, yarın gerçek olup olmadığını öğrenmiş olacağız. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 70 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler