Yooka-Laylee'nin Dağıtımcılığı Worm Serisinin Yapımcısına Emanet

30.07.2015 17:01 Ömür Gencer


      Banjo-Kazooie'nin ruhani devam oyunu Yooka-Laylee başarılı Kickstarter projesinin ardından halen geliştirilmeye devam ediyor. Yapımcı ekip bağımsız olarak çıktıkları yola bir dağıtımcıyla devam edeceklerini dile getirdi.
 
      Yapılan açıklamaya göre Yooka-Laylee'nin dağıtımcılığını Worms serisinin yapımcısı ve The Escapist gibi oyunların dağıtımcısı Team 17 yapacak. Dağıtımcılığın yanında Team 17, oyunun yerelleştirme, kalite-kontrol ve pazarlama gibi işleriyle ilgilenecek.
 
       Oyunun yapımcısı Playtonic Games'ten Gavin Price, Team 17'nin alanda oldukça deneyimli olduğunu, kendilerinin pazarlama konusundaki deneyimsizlikleri yüzünden Yooka-Laylee'nin satışlarının kötü gitmesini istemeyeceğini dile getirdi. Team 17, oyunu kutulu olarak da satışa sunmayı istediğini belirtiyor. Yooka-Laylee; PS4, Xbox One, PC ve Wii U için 2016 yılının Ekim ayında çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yooka-Laylee Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Playtonic Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler