Yooka-Laylee'nin Retro Dinozoru ile Tanışın

Rextro Altmışdörtus!
12.11.2015 01:26 Ömür Gencer


    Kickstarter'ın en ses getiren oyun kampanyalarından olan Yooka-Laylee hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekip IGN'e verdiği bir röportajda oyunda yer alacak karakterlerden birisini tanıttı.
 
     Tanıtılan bu yeni karakter oldukça retro bir tarzda olan dinozor Rextro Sixtyfourus. Bu sevimli dinozorumuzun 8-bit'i andıran bir tasarıma sahip olmasının tabii ki bir sebebi var. Belirtilene göre Sixtyfourus, Yooka-Laylee'nin her bölümünde yer alacak arcade makinalarını koruyacak. Bu arcade makinaları gizlenmiş şekilde bölümlere serpiştirilecek. Makinaları bulduğumuzda ise retro challengelarla karşılaşacağız. 
   
      Banjo-Kazooie ve Donkey Kong Country gibi yapımlara imza atan geliştiricilerin başını çektiği platform oyunu Yooka-Laylee, önümüzdeki yıl oyuncularla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yooka-Laylee Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Playtonic Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler