Yoshida: "PSP Eskimeye Başladı"

20.09.2010 18:56 Samet Konuksal


 
 
     SCE WorldWide Studios patronu Shuhei Yoshida, bir röportajda PSP hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Game Industry'e konuşan Yoshida, PSP'nin eskimeye başladığını söyledi. Yoshida, "PSP ilk çıktığı zamanda, yeni, iyi ve göz alıcıydı. Ancak 5-6 yıl geçtikten sonra ve bir sürü oyun çıkmaya başlayınca, PSP'nin artık eskimeye başladığını inkâr edemeyiz."
 
     "Fakat, biz her zaman PSP pazarını genişletmek için uğraşıyoruz. PSP adına şimdiki hedefimiz, konsolun hitap ettiği kitle olan genç kitleyi değiştirerek daha çok yetişkin kişilere yöneltmek istiyoruz. Bu kitle için yeni oyunlar yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
      İlk olarak 2003'de yapılan E3 fuarında duyurulan PSP, 2005'in Eylül ayında çıkışını yapmıştı. Haliyle yapılan bu tip konuşmalar akıllara PSP 2'yi getiriyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta Notherrealm Studios tarafından yapılan açıklamaya göre PSP 2, yapımcılara dağıtılmaya başlanmıştı. 
 
      Bakalım şirketten beklenen duyuru, ne zaman yapılacak?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler