Yoshida: "PlayStation 3 En İyi Zamanında"

21.08.2012 18:52 Tunahan Başol

 
     Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Gamescom 2012 fuarında EuroGamer'a konuşan Shuhei Yoshida, PlayStation 3 hakkında konuştu. Gerçekleştirdiği röportajda, Yoshida, PS3'e bir yığın oyun çıkacağını ve bu sene tüketicilerinin konsolu alması için harika bir zaman olduğunu söyledi.
 
"Biz PlayStation 3 ile her yönde mutluyuz; buna sunduğumuz hizmetler, oyunlarımız ve fiyatlandırma dahil. Yani hakkında konuşacağımız herhangi bir değişiklik planımız yok."
 
     Ayrıca uzun zamandır söylentileri dolaşan yeni PS3 modeline de değinen Yoshida, söylentilerin sadece "söylenti" olduğunu söyleyerek, yeni PS3 modelini yalanladı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 2 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 5 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 7 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler