Yoshida: Yeni Bir PS3'ten Asla Bahsetmemeliydim

13.06.2012 08:13 Tunahan Başol


     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere, Sony Worldwide Studios'un patronu Shuhei Yoshida yaptığı bir röportajda, "Çalışanlarımız her zaman daha ucuz ve daha küçük projeler için arayış içerisindeler" sözüyle daha ince bir PS3'e göz kırpmıştı.
 
     Bu röportajın ardından başlayan söylentiler artarken Shuhei Yoshida'dan bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre Yoshida, söylediklerinden pişman gibi görünüyor.
 
     "Biz PS3'ün donanımsal açıdan bir revizyonunun geleceğini duyurmadık. Donanımsal açıdan hiç bir şey değişmeden daha küçüğünü ve daha ucuzunu yapmanın yollarını arıyoruz."
 
     Ayrıca Yoshida, şu anki PS3 ile çok mutlu olduğunu belirtirken, şirketin sahibi olmadığını da vurguladı. Yani yeni bir duyuru beklemek şu an için hayalcilik olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler