Yoshinori Ono: "Street Fighter V'in Görselleri Gittikçe Daha İyi Olacak"

20.12.2014 12:57 Ömür Gencer


       Dövüş oyunu denince akla gelen serilerden olan Street Fighter için bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde yeni bir duyuru yapılmıştı. Serinin yeni oyunu Street Fighter V, pek çok oyuncu tarafından heyecanla bekleniyor. Oyunun başındaki isim Yoshinori Ono, Japon oyun dergisi Famitsu'ya verdiği röportajda Street Fighter V hakkında yeni bilgiler verdi.
 
       Ono, yeni Street Fighter oyunu için "şu ana kadar gördüğünüz oyunda yapılacak daha çok iş var. Oyunun görselleri gelişmeye devam edecek." sözlerini dile getirdi. Bunun yanında yapımcı gösterilen oynanış videosunda oyundaki temel hareketlerin gösterildiğini ancak pek çok yeniliklerin ekleneceğini belirtti. Örneğin rakibinizi duvara fırlattığınızda duvar yıkılacak ve iki dövüşçü de bu boşluktan yeni bir alana geçecek. Oyun hakkında daha fazla bilgi geldiğin de sizlere bildireceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 21 Dk önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler