YouTube Gaming Bugün Çıkışını Yapıyor

26.08.2015 12:49 Tunahan Başol


      Oyun dünyasının büyük bir parçası haline gelen canlı yayınlar bildiğiniz gibi neredeyse sadece Twitch ile birlikte anılıyor. YouTube'un Twitch'e karşı attığı önemli bir adım olan YouTube Gaming, bugün hem web ortamı için hem de uygulama olarak çıkışını yapacak.
 
      YouTube Gaming'in çıkışında sahip olacağı ilk arayüz beta aşamasında olacak ve kullanıcı yorumlarına göre güncellenerek son halini alacak. Ayrıca Twitch'te kullanıcıların aradığı özelliklerden bir tanesi olan canlı yayını geri sarma özelliği, YouTube'un yerleşik DVR uygulaması sayesinde 4 saate kadar geri gitmenize izin verecek.
 
      YouTube Gaming'in hem Android hem de iOS için hazırlanan uygulaması kimin şu an canlı yayında olduğunu ve olacağı sizlere gösterecek. Bugün Amerika ve İngiltere için yayınlanacak olan uygulama dünya geneline daha sonra yayılacak.
 
      YouTube'un var olan videoları ve canlı yayınlar için getirdiği özelliklerle bakalım YouTube Gaming, Twitch'e ne kadar rakip olabilecek?

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler