Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution PS4, Xbox One ve PC'ye Geliyor

21.12.2019 11:24 Gazali Çetinkaya

 
Konami, kart oyunu Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution'ın PlayStation 4, Xbox One ve Steam'e geleceğini duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution ilk olarak Nisan ayında Switch için çıkmıştı ve Konami, Switch versiyonu için ücretsiz bir güncellemenin yolda olduğunu da duyurdu.
 
Güncelleme oyuna “Crystron Halqifibrax” “Firewall Dragon Darkfluid” ve “I:P Masquerena” dahil olmak üzere yeni kartlar ekleyecek ve oyundaki kart sayısını 10.000'in üzerine çıkaracak. Ayrıca Ai, Revolver, Soulburner ve Yu-Gi-Oh! VRAINS'ten başka diğer karakterler düellocu olarak oyuna eklenecek.
 
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution şu anda Nintendo eShop'ta $39.99 fiyattan satışta. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 24 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler