Yu-Gi-Oh! Master Duel'da Açılacak 10.000’den Fazla Kart Yer Alıyor

27.08.2021 09:18 Mehmet Tandoğan

 
Konami Digital Entertainment B.V., Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG)’na dayanan, oynaması ücretsiz Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL için yeni bir teaser fragmanı yayınladı.
 
Fragmanda açıklandığı gibi, oyuncular Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL 'da 10.000'den fazla kartın* kilidini açabiliyor! Bu sayede Efsanevi Yaratıklar, güçlü Büyüler, kurnaz Tuzaklar ve yirmi yılı aşkın Düello tarihini kapsayan inanılmaz bir kütüphaneye erişme şansı elde ediyorlar.
 
Sözü geçen ve fragmanda da yer alan ikonik kartlar arasında Dark Magician[F1], Blue-Eyes White Dragon[F2]ve yenilmez Exodia the Forbidden One bulunmakta.
 
Tamamen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’na dayanan Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! sevenler için eşsiz bir dijital kart deneyimi vaat ediyor. Geçen ay gerçekleşen çok özel Yu-Gi-Oh! Digital Next Canlı Yayını’nda açıklandığı gibi Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! OCG/TCG'nin Ana Kurallarını temel alıyor ve Yu-Gi-Oh! OCG/TCG Düelloları’nı oynamak ve izlemek için heyecan verici yeni bir yol sunuyor.
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL dünya çapında PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, iOS ve Android'e geliyor. Ayrıca ilk kez bir Yu-Gi-Oh! oyunu, desteklenen cihazlarda, çarpıcı 4K grafiklere sahip olacak.
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yu-Gi-Oh! Master Duel Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Kart - Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler