Yu Suzuki: "Shenmue 3'ü PS4'te 60 FPS Oynatmak Çok Zor Olabilir"

21.10.2015 15:04 Samet Konuksal


    Oyuncuların senelerden beri beklediği Shenmue 3, geçtiğimiz yaz Kickstarter ile beraber kendini göstermişti. Oyun üzerinde çalışmalarına devam eden Yu Suzuki, Shenmue 3'ün PS4 sürümündeki teknik ayrıntılarıyla ilgili bir açıklama yaptı.
 
    Shenmue 3'ü PS4'te 30 FPS akıcılıkta oynatmayı düşündüğünü belirten Suzuki, "Şimdilik 30 FPS'yi düşünüyorum. 60 FPS PS4 için çok zor olabilir fakat henüz tam emin değilim." sözlerini söyledi. Renklendirme ve gölgelendirmelerin Shenmue dünyasına uyum sağlamasından dolayı oyunda özel olarak Unreal Engine 4'ü kullanan Yu Suzuki ve ekibi, oyun motoru üzerinde araştırmalarına devam ettiğini de ekledi.
 
    Oyunun görselliği ve Unreal Engine 4 etkileşimiyle ilgili Yu Suzuki, "Shenmue 3 için aklımda olan görselliği en yakın olarak Unreal Engine 4 sunabiliyor. Oyun için düşündüğüm havayı ve atmosferi Unreal Engine 4'le beraber farklı şartlar altında oyuna aktarabiliyorum." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler