Yu Suzuki'nin SEGA'daki Görevi Değişiyor

Shenmue serisi her yönüyle bir efsane olmayı başarmıştır
25.06.2011 15:31 Alkan Adakaner


     Shenmue, Virtua Fighter ve Outrun gibi SEGA tarihinde önemli yer işgal eden oyunların yaratıcısı olan Yu Suzuki'nin çok uzun yıllardır çalıştığı firmasındaki görev yeri değişiyor.

    Uzun süredir araştırma ve geliştirme bölümünde görev yapan Yu Suzuki, bundan sonra sadece danışman olarak projelerde yer alacak. Bunun nedeni ise Suzuki'nin 2008 yılında kurduğu kendi firmasında çalışmalarına ağırlık vermek istemesi.

    Şu sıralar Shenmue City adlı online oyunu Yahoo Mobage sistemi için hazırlayan ünlü geliştiricinin Kinect için bir dövüş oyunu hazırladığı da biliniyor. Bizim ondan en büyük beklentimiz ise Shenmue 3, fakat bu istediğimiz yakın bir zamanda gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue City Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 47 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler