Yu Suzuki'nin Shenmue 3 için Hala Ümidi Var

Ryo Hazuki'ni macerasının devam etmesi oyun dünyasının da yararına olacaktır
05.01.2012 10:35 Alkan Adakaner

 
      Sega'nın efsanevi serisi Shenmue malesef yeterince iyi tanıtılamaması ve yüksek geliştirme maliyeti gibi nedenlerle gereken satış ve maddi gelir beklentilerini karşılayamamıştı. Zamanının en yenilikçi ve kaliteli oyunlarından olan Shenmue serisinin 3. oyunu için ümitler hala tükenmiş değil.
 
      Bu mükemmel oyunu geliştiren ekibin başında bulunan Yu Suzuki, Shenmue 3 ile ilgili ümitlerini koruduğunu açıkladı. Shenmue Master adlı hayran sitesine açıklamalarda bulunan Suzuki "Shenmue'nun isim hakları Sega'ya ait. Bu lisansı Sega'dan alabiliriz" sözleriyle umudunu yitirmediğini gösterdi.
 
      İlk iki oyunun kalite olarak üst düzey olmasına rağmen satış anlamında başarısız olması. Shenmue Online ve Shenmue City projelerinin ise suya düşmesi Sega'nın bu oyunun isim haklarını Yu Suzuki'nin şirketi YsNet'e satmasına neden olabilir.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue City Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler