Yüksek Çözünürlüklü Yeni NFS: Shift 2 Görselleri

Hot Pursuit ile yükselen NFS'nin görsel çıtası, Shift 2 ile daha da yukarılara tırmanacak gibi.
27.01.2011 20:14 Levent Polater

 
    EA ve Slightly Mad Studios, çözünürlüğü oldukça yüksek olan bir kaç yeni Need for Speed: Shift 2 Unleashed ekran görüntüsü yayınladı.
 
    Dün kariyer modu ve kask kamerası özellikleri, yeni bir video ile anlatılan oyunun bu videosuna henüz göz atmadıysanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yeni ekran görüntüleri ise aşağıdaki galeride bulunuyor. 
 
    Görüntülerde; Ford Escort, Dodge Viper, Mustang Falcon, Nissan 370Z, BMW GT3, Toyota AE86, Sion TC ve Acura NSX araçları görülüyor. Shift 2: Unleashed 25 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 4 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler