Zack Snyder "Snyder Cut of Justice League"in Yetişkinler İçin Olduğunu Söyledi

25.08.2020 14:46 Özgür Eroğlu

 
2017'de yayınlanan Justice League'in ilk yönetmeni Zack Snyder'ın versiyonu Justice League Snyder Cut geçtiğimiz aylarda duyuruldu ve ilk fragmanı da birkaç gün önce paylaşıldı.
 
Film aslında 2017'deki filmle aynı olacak, sadece filmin asıl yönetmeni Zack Snyder'ın versiyonu olacak. Sanırım ilk kez böyle bir durumla karşılaştığımız için izleyiciler de ne çıkacağını tam olarak bilmiyor. Bildikleri tek şey şu, Justice League filmi ortalamanın kesinlikle üstüne çıkabilecek bir film değil.
 
Bu yüzden Zack Snyder'ın versiyonunun nasıl olacağı oldukça merak ediliyor. Filmin 4 saat olacağı ve birer saatlik bölümlere bölünüp yayınlanacağı onaylandı. Ayrıca yönetmen Zack Snyder, filmin yetişkinlere yönelik olduğunu açıkladı. 2017'de yayınlanan filmin daha küçük yaştakilere hitap ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.  
 
Snyder Cut of Justice League 2021 yılında HBO Max'te yayınlanacak. her şeyi sanırım yayınlandığında anlayabileceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 23 Dk önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 47 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler