Zack Snyder'ın Zombi Filmi Army of the Dead'in Evreninde Geçen İki Farklı Yapım Daha Duyuruldu

04.09.2020 14:26 Özgür Eroğlu

 
Şu sıralar Justice League Snyder Cut ile gündemde olan Zack Snyder'ın yeni Netflix filmi Army of the Dead'in evreni iki farklı proje ile genişleyecek.
 
Army of the Dead'in öncesini anlatacak olan filmin ana karakteri, Army of the Dead'te de bulunan Ludwig Dieter olacak. Her iki filmde de karakteri canlandıracak olan Matthias Schweighöfer, ayrıca Army of the Dead'in öncesini anlatacak olan filminde yönetmenliğini yapacak. Senaristliğini ise Shay Hatten üstlenecek.
 
Animenin ismi ise Army of the Dead: Lost Vegas olacak. Yine Army of the Dead filminin kadrosunda bulunan Dave Bautista’nın karakteri Scott'a odaklanan bir anime olacak. Anime dizisinin iki bölümünü Zack Snyder yönetecek. Dizinin yaratıcılığını Jay Oliva, senaristliğini ise Shay Hatten üstlenecek.
 
Army of the Dead, bir zombi filmi olacak ve 2021 yılında haberdeki diğer tüm yapımlar gibi Netflix'te yayınlanacak. Army of the Dead'in oyuncu kadrosunda ise Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder ve Samantha Win bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler