Zamanın Kumları Rekor Kırdı

22.06.2010 11:45 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz ay gösterime giren Prince of Persia : The Sands of Time (Pers Prensi : Zamanın Kumları) yaptığı gişe hasılatı ile en çok hasılat yapan oyundan uyarlama film ünvanını da ele geçirdi.
 
     Amerika'da 80.5 Milyon dolar hasılat elde eden film, uluslararası alanda ise 213.1 milyon dolarlık bir hasılat geliri elde etmiş. Toplamda ise 293.6 milyon dolara ulaşan filmin 300 milyonu geride bırakmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Tabi ki DVD şeklinde de satışa çıkacak olan yapım şimdiden beklenen ilgiyi fazlasıyla görüp yapımcısını memnun etmiş olmalı.
 
     Oyundan uyarlama filmlerde daha önceki rekorun sahibi olan ilk Tomb Raider filmi 274 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti.
 
 
Kaynak     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler