Zelda: A Link Between Worlds'e Tam Puan!

13.11.2013 11:56 Talha Aynacı

 
   Oyun endüstrisinin önemli oyun dergilerinden birisi olan Game Informer, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds'ün incelemesini yayınlayan ilk kaynaklardan birisi oldu. Dergi oyuna 10/10 verirken, A Link Between Worlds'ün şu detaylarıyla övülmüş:

- Nintendo, Zelda oyunlarının temelinde yatan oynanış dinamiklerini harika şekilde harmanlamış -
- Ürün/silah kiralama sistemi oyundaki ilerleyişinizi gerilimli hale getirmiş.
- Oyundaki can parçalarını toplamak, istediğiniz zaman onlara erişebiliyor olmanıza rağmen zekice bulmacalarla engellenmiş.
- Link'in duvarda ilerleme özelliği sadece oynanışa yeni bulmacalar katmamış; size oyuna farklı bir çehreden bakma şansı sunmuş.
- Zelda tarihinin en başarılı zindanlarından bir kaçına ev sahipliği yapan oyunda Bölüm Sonu Canavarları da bir o kadar etkileyiciymiş. Bazı BSC'ları A Link to the Past'tan alıntı, bazıları yeniymiş.
- Dünyada tamamen özgür olmak ve istediğiniz zindanı keşfe çıkabilmek.
- Harita her ne kadar A Link to the Past'ın haritasına benzese de, yapılmış pek çok değişiklikle tamamen yeni bir dünya ortaya konulmuş.

   Anlaşılan PS Vita cephesinde Tearaway, Nintendo 3DS cephesinde de The Legend of Zelda: A Link Between Worlds konsol sahiplerini fazlasıyla memnun edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler