Zelda'ya Müthiş Bir Çizim Daha

14.03.2011 14:40 Ersin Kılıç


     The Legend of Zelda serisinde Link'in kurtarmak için dağları aşıp, engin denizleri geçtiği Prenses Zelda için mükemmel bir hayran çalışmasına daha imza atılmış.
 
     25 yılı geride bırakan seride farklı şekillerde karşımıza çıkan Zelda karakteri, bu hayran yapımı çizimde de farklı bir şekilde kaleme alınmış. Çizimde olduğu gibi çalışmada yer alan detaylarda oldukça iyi resmedilmiş. Kılıç detaylarından prensesin elinde bulunan sembola kadar birçok detaya yer verilmiş.
 
     Salvador Ramirez Madriz tarafından çizilen ve Zelda'nın Master Sword'u elinde tuttuğu bu harika çalışmaya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu Ekliyor 12 Dk önce İzometrik MMO Path of Exile 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 54 Dk önce Vampir Temalı EvilVEvil'in Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler