Zipper, SOCOM 4'ü Unutmadı, 2 Yeni DLC Yolda

SOCOM: Special Forces, yalnızca Playstation 3 platformuna yapılmıştı.
19.10.2011 02:47 Levent Polater


    Zipper Interactive, SOCOM: Special Forces'ı hâlâ unutmamışa benziyor. Oyun için 2 DLC (İndirilebilir içerik) planı gün yüzüne çıktı.
 
    Bunlardan ilki Demolition mod olacak. Bu modu veteran Socom hayranları hemen hatırlayacaktır. Demolition mod'da 2 ekip karşı tarafın karargahına bomba kurmaya çalışıyorlar. Bugün yayınlanan bu içerik 4 harita ile beraber 9.99 dolara alıcılarını bekliyor. Bu haritalardan ikisinin 'remastered' olduğunu belirtelim. 2 yeni silah ve 6 karakter skin'i de içeriğin içinde yer almış. Oyunun 6 haritası bu moda uyumlu olacak yani, Demolition'da toplam 10 harita seçilebilecek.

    İkinci duyurulan içerik ise 1 Kasım'da yayınlanacak olan 'Evac Co-op Pack'. 7.99 dolara satılacak bu içerik, 'Evac' adlı coop modunu sunacak. 1 yeni coop haritası, 2 yeni silah ve 6 extra karakter skin'i bu içerikte bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOCOM: Special Forces Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler